Pentru consultarea vechiului site al APM Galati click aici

Pentru consultarea documentelor care au fost publice anterior anului 2014,
va rugam sa solicitati o cerere la adresa de e-mail 
arhiva[@]anpm.ro

Declarație de consimțământ privind prelucrarea datelor personale

Agentia pentru Protectia Mediului Galati informeaza toti titularii/detinatorii de autorizatii de mediu/autorizatii integrate de mediu, despre aparitia Ordinului nr.1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizatiei de mediu si autorizatiei integrate de mediu, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I nr.967/15.11.2018

ANUNT 

Va informam ca incepand cu data de 10.04.2013, se vor pune in functiune subsistemele SIM.Webform.Public care asigura fluxul automat de creare si inregistrare electronica a cererii in cadrul APM Galati cu functii dedicate de administrare a cererii privind eliberarea si/sau revizuirea actelor de reglementare, respective SIM.Reglementari de administrare a cererilor, dosarelor si elementelor componente (adrese, clarificari, note, etc) din fluxurile specifice interne ale Serviciului Reglementari din cadrul APM Galati.

Toti operatorii economici si persoanele fizice care solicita acte de reglementare vor transmite cereri privind eliberarea/reavizarea actelor de reglementare atat in format traditional, pe hartie, cat si online(electronic); pentru a asigura consistenta procedurii si a datelor in sistemul SIM, cererile vor fi luate in lucru doar daca exista inregistrata si copia electronica a acesteia, depusa de catre solicitant in sistemul informatic integrat de mediu(SIM).

Pentru inregistrarea cererilor in format electronic este necesara inregistrarea solicitantului in portalul SIM, cu drept explicit de acces al aplicatiei SIM.Webform.Public.

Operatorii noi se vor inregistra la adresa http://raportare.anpm.ro, secţiunea "Înregistrare", conform instrucţiunilor de pe site-ul ANPM (Ghid de utilizare).

Ghid de utilizare formular eFORM de inregistrare operatori economici in SIM
Ghid de utilizare Webform Public pt inregistrare cereri acte de reglementare

În conformitate cu prevederile H.G. nr. 1000/2012 privind reorganizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi a instituţiilor publice aflate în subordinea acesteia şi ale H.G. nr. 544/2012 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Mediului şi Pădurilor, Agenţiile Regionale pentru Protecţia Mediului se desfiinţează, iar în judeţele în care au funcţionat acestea se înfiinţează Agenţiile Judeţene pentru Protecţia Mediului.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi este instituţie publică cu personalitate juridică, aflată în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, cu statut de serviciu public deconcentrat, finanţată de la bugetul de stat.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi îndeplineste la nivelul judeţului Galaţi atribuţiile Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, respectiv: implementarea politicilor, strategiilor şi legislaţiei în domeniul protecţiei mediului.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi emite acte de reglementare în domeniul protecţiei mediului, în conformitate cu competenţele atribuite de către Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, prevăzute în legislaţia în vigoare.

Date de contact:

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI GALAŢI

Strada Regiment 11 Siret nr. 2 Galaţi, judeţul Galaţi, Cod 800322

E-mail: office[@]apmgl.anpm.ro; Tel. 0236.460.049; 074 624 8537; Fax 0236.471.009

Director Executiv: Carmen Elena SANDU

C.F. 4006740 TREZORERIA GALATI

CONT IBAN RO91TREZ3065032XXX000361

PROGRAM DE FUNCŢIONARE

LUNI – JOI

VINERI

8.00 – 16.30

8.00-14.00

 

PROGRAM DE AUDIENŢE

DIRECTOR EXECUTIV

JOI

 10.00 – 12.00

 

PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL

CONSULTARE DOCUMENTAŢII, ÎNREGISTRARE DOSARE şi RAPORTĂRI

ACHITARE TAXE

ELIBERARE ACTE REGLEMENTARE

LUNI – JOI

 

VINERI

09.00 – 15.00

 

09.00 – 13.00

 

PROGRAM DE LUCRU

RELAŢII PUBLICE   CASA VERDE

LUNI –JOI

VINERI

09.00 – 15.00

9.00-13.00


Cetăţenii care solicită audiență la conducerea APM Galaţi trebuie să formuleze o cerere care să cuprindă:

- datele de identificare ale persoanei care solicită audiența;

- datele de contact;

- o scurtă descriere a situației/subiectului care urmează a fi prezentată.

Cererile de audiență pot fi depuse direct la sediul APM Galaţi, prin poștă, fax sau e-mail la adresa: office[@]apmgl.anpm.ro.

Formular audiente Agentia pentru Protectia Mediului Galati